Kapcsolatfelvétel
Telefonszámaink:
06-30/4688-601
Vezetékes és faxszámunk:
06-45-403-623
Esettanulmányok
Hasznos információk!
Ezek az információk az Ön számára is megkönnytik munkáját oldalunkat adja hozzá kedvenceihez.
Online jogi tanácsadás
SZERETNE ELKERÜLNI ALAPVETŐ, JOGI HIBÁKAT?
Hajdúnánási Tartósító és Építő Szociális Szövetkezet

Dr. Kovács Tamás 2016. július 20. napjától dolgozik a Hajdúnánás Építő és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaságnál megbízásos jogviszony keretében. Jogászként jól képzett és rendkívül sok gyakorlatot szerzett eddigi munkássága alatt.

Cégünk számára társasági joggal, szerződési kötelmekkel, polgári peres jogi eljárásokkal, kintlévőség kezeléssel kapcsolatosan nyújt széleskörű szolgáltatásokat.

A rábízott feladatokat kiváló minőségben ellátja és szakmai rátermettségét, tudását számos esetben bizonyította. Többször az elvárások felett teljesített.

Szakmai alázata és hivatásszeretete biztosítja számára a jövőbeli tovább fejlődés alapjait. Szakmája iránti erős motiváltsága az önmaga felé támasztott komoly szakmai elvárásokban is tükröződik.

Tamás határozott személyiség, kiváló kommunikációs képességgel rendelkezik, folyékonyan és meggyőzően tárgyal, maradéktalanul képviseli megbízója érdekeit.

Véleményem szerint a sokrétű szakmai tapasztalatával és a jogi pályára alkalmas tulajdonságaival tovább építheti eddig is sikeres karrierjét.

Hajdúnánási Holding Zrt

Referencia levél

Tisztelt Hölgyem/Uram!

Dr. Kovács Tamás a Hajdúnánási Holding Zrt. által kibocsátott Bocskai Korona, mint helyi fizetőeszköz kapcsán történő forgalmazói szerződéstervezetek és elfogadóhelyi szerződéstervezetek előkészítésében, szabályzatok véleményezésében és módosításában, valamint jogszabályi változások nyomonkövetésével kiemelkedő segítséget nyújt.

Munkáját a gyorsaságon túl nagyfokú pontosság, magas színvonal és a teljesítménnyel kapcsolatos felelősségvállalás jellemzi. Meggyőződtünk arról, hogy naprakészen nyomon követi a szakterülettel kapcsolatos új ismereteket és folyamatosan törekszik azok késedelem nélküli alkalmazására. Kiválóan működik együtt a kollégákkal.

Hajdúnánás, 2018. január 31.

Szatmári egyesített szociális és egészségügyi alapellátási intézmények

REFERENCIA

A Szatmári Egyesített Szociális és Egészségügyi Alapellátási Intézmények  (4700. Mátészalka, Szalkai L. út 2/a. ) Család-és Gyermekjóléti Központjában jogi tanácsadóként dolgozik Dr. Kovács Tamás jogász.  Munkája során pontos, az ügyfelek érdekeit szem előtt tartva szakszerűen végzi feladatát.  Magasan kvalifikált, határozott, naprakész információkkal látja el ügyfeleinket, akik bizalommal fordulnak hozzá.

Tanácsadás keretében a szolgáltatást igénybevevő javaslatot kap jogainak érvényesítésére, az ügy megoldására vonatkozóan. Többször visszatérő klienseink jelzik munkája hatékonyságát

Mátészalka,2018-02-02

Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete

Vasúti Dolgozók Szabad SzakszervezeteAz ügyvédi iroda megbízás alapján állandó munkajogi tanácsadást és munkajogi képviseletet lát el a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete Záhonyi Területi Irodájának, mely magában foglalja a megfelelő előzetes jogi tanácsadást és tájékoztatást, csoportos létszámcsökkentés, munkaviszony megszüntetés esetén fellépő munkaügyi konfliktusok feloldását, kollektív szerződéses tárgyalásokon a bíróságok előtti és más hatóságok előtti peres illetőleg peren kívüli képviseletet, valamint az e tárgykörben felmerült kérdésekben történő pert megelőző egyeztetéseket.

Web: www.vdszsz.hu

 
Ha kérdése van, további információra van szüksége, vagy időpontot egyeztetne, hívjon minket bizalommal, vagy tegyen fel kérdést a lenti form kitöltésével.

Az Ön neve:
Az Ön telefonszáma:
Írja le miben segíthetünk:
Awex Multimédia és Webstúdió Kft.
Cég Pont Neked

Cég Pont NekedCégünk 2009 februári alakulásakor egy olyan ügyvédet kerestünk, aki szakértelmével, korrektségével és nem utolsó sorban gyorsaságával biztosította számunkra a zökkenőmentes mihamarabbi indulást. Másrészről fontos volt számunkra, hogy az általunk üzemeltetett weboldalhoz nagyszerű ASZF-et és szerződés tervezeteket készített, amelyek segítségével és használatával nyugodtan és zökkenőmentesen tudtunk a munkánkra koncentrálni. (Török Gyula)

Web: www.cegpontneked.hu

Copyright 2011. Minden jog fenntartva! | Készítette: Weboldalkészítés, keresőoptimalizálás, tárhely, domain regisztráció